vampire.princess 10% Animee
Število prispevkov : 29 Join date : 11/07/2010
Jaz anime Izpopolnjenost: (1/200) Sodelovanje: 0 Priznanja: x
| Naslov sporočila: 4. Del Čet Jul 28, 2011 2:24 pm | |
| 4. Del
Na listu je bila slika lepega dvorca in pisanih travnikov naokrog. Vse je bilo lepo. Zelo lepo. Nemogoče, da bi bilo res. Zagotovo je plod bujne domišljije, zato sem dala v škatlo BUJNA DOMIŠLJIJA. Naprej sem razvrščala in razvrščala in nisem opazila, da je že noč. Vsi dampirji so bili še pri mizah. Corra je opazila, da čudno gledam skozi okno. "Ne čutimo utrujenosti." Je pojasnila. "Zaspimo le, ko to sami hočemo." Potem je nadaljevala z svojim delom. Kako zanimivo. Koliko stvari o dampirjih še ne vem? Verjetno ogromno. Tudi sama sem nadaljevala z delom. Ugotovila sem tudi, da je listov med nočjo bistveno manj. To pa zato, ker osebe v sanjah skoraj nikoli ne mislijo. Ostalo mi je le še nekaj listov na mizi, ura pa je bila že štiri zjutraj. Naredila sem kratek premor in spila skodelico čaja. Potem sem se vrnila na delo. Pojavil se je še en list. Notri je bilo omenjeno moje ime in priimek. Delphine LeRay. "Lia!" Sem rekla glasno, Lia pa je dvignila glavo. Pomignila sem ji, naj pride sem. "To se dogaja neprestano. Pa vseeno nam daje moč. Gre v škatlo LEPE MISLI." Pokimala sem, ona pa se je vrnila na delo. Tudi sama sem naredila tako. Po sončnem vzhod nekje okoli pol osmih so se misli že kar trle. Normalno, danes je ponedeljek. Šola. Kako bo premišljevala DeDee, moja najboljša prijateljica, ko bo ugotovila, da sem odšla? Da se nisem niti poslovila? In... Kaj pa Lan? Jaz zaljubljenka! Lana ni več. Zdaj si samo še ti, nosilka znamenja šestkrake rdeče zvezde oziroma dampirka in drugi dampirji in dampirke. Mi je šinilo čez glavo. Moj mesec je očitno december. Leto ima dvanajst mesecev, nas je dvanajst. Vsak mesec gremo po vrsti na človeški svet. Minna je deseta dampirka, zato ima deseti mesec, oktober. Moj mesec je december. Spet bom lahko videla družino, DeDee in Lana, ampak... Posvetila se bom svoji nalogi. Tako sem razmišljala, da nisem vedela, kdaj je Allice vstala in se pojavila za mano. Sunkovito sem se obrnila, vsi pa so gledali vame. "Pozabili smo ti povedati za..." | |
|